Om oss

Din Optiker ble startet 1 juli 1995. Vi var fra starten en helt uavhengig butikk og kunne velge kvalitetsvarer fra kjente leverandører. Idag er vi medlem av kjeden c)optikk/NOA som er Norden største kjede innen Optikk. Dette sikrer deg som kunde de beste synsløsningene. Vi kan fremdeles styre vårt eget vareutvalg og vi er fremdeles 100% eid lokalt. Vi bruker god tid både på synsundersøkelsen og ved valg av briller eller andre synsløsninger og gir oss ikke før du er 100% fornøyd.

TOMMY JENSEN
daglig leder

Han ble ferdig utdannet optiker i 1992 og jobbet i Bodø i 3 år før han startet din Optiker i Kirkegata i 1995. Han har en master i klinisk optometri fra 2004. Han er å treffe i vår avdeling i Korgen på torsdager.

Mobil: 900 15 682

LAILA TUVEN BJERKNESLI

Startet i 2006 som butikkmedarbeider i vår avdeling i Korgen. Her er hun vårt blide ansikt utad og passer på at alt fungerer som det skal.

HILDE SØBERG MARTINSEN

Hun ble ferdig utdannet optiker i 2001, og har siden jobbet hos din Optiker. Hun har spesialkompetanse på barn og syn. 

hilde(at)dinoptiker.no
GURO GRANHAUG

Begynte hos oss april 2015 og har lang erfaring med salg og service fra andre butikker. 

 

 

HILDE VENES

Hun har lang erfaring med salg og service fra ulike butikker i byen. Begynte først hos oss i 2012 og etter å ha prøvd en annen bransje var hun tilbake i brilleverden i 2017. 

TONE RONES BERGENG

Begynte hos din Optiker sommeren 2016 og har god erfaring fra flere ulike bransjer.