Om oss

Din Optiker ble startet 1 juli 1995. Vi var fra starten en helt uavhengig butikk og kunne velge kvalitetsvarer fra kjente leverandører. I dag er vi medlem av kjeden c)optikk/COA som er Norden største kjede innen Optikk. Dette sikrer deg som kunde de beste synsløsningene. Vi kan fremdeles styre vårt eget vareutvalg og vi er fremdeles 100% eid lokalt. Vi bruker god tid både på synsundersøkelsen og ved valg av briller eller andre synsløsninger og gir oss ikke før du er 100% fornøyd.

HILDE VENES

Begynte hos oss januar 2013 som butikkmedarbeider. Hun har også flere års erfaring fra andre optiske forretninger. Hun har ellers jobbet i service bransjen i 23 år og har i tillegg fagbrev i salg og service. Etter å ha prøvd en annen bransje var hun tilbake i brilleverden i 2017.

TONE RONES BERGENG

Begynte hos din Optiker sommeren 2016 og har god erfaring fra flere ulike bransjer.

GURO GRANHAUG

Begynte hos oss april 2015 og har lang erfaring med salg og service fra andre butikker.

TOMMY JENSEN

Han ble ferdig utdannet optiker i 1992 og jobbet i Bodø i 3 år før han startet din Optiker i Kirkegata i 1995. Han har en master i klinisk optometri fra 2004 og er spesialist i allmenn optometri. I 2010 vant han NM i optometri. Han er å treffe i vår avdeling i Korgen på torsdager.

Mobil: 900 15 682

HILDE SØBERG MARTINSEN

Hun ble ferdig utdannet optiker i 2001, og har siden jobbet hos din Optiker. Hun er kontaktlinsespesialist. Hun har også en master i ortoptikk og pediatrisk optometri som gjør at hun har spesial kompetanse på barn og samsyn. Hun har tatt kurs for optikere hos Dysleksi Norge.

LAILA TUVEN BJERKNESLI

Startet i 2006 som butikkmedarbeider i vår avdeling i Korgen. Her er hun vårt blide ansikt utad og passer på at alt fungerer som det skal.