KontaktLinser

Nærsynt, langsynt, skjeve hornhinner eller problemer med liten tekst på nært hold? Linser til regelmessig bruk på dagtid, linser for dag/natt i en måned, linser til sporadisk bruk som avveksling fra brillen, til trening, friluftsliv eller fest? Vi hjelper deg med å finne de linsene som passer best til din styrke, dine øyne og til ditt bruk! Det har vært en revolusjonerende utvikling av linsetyper og linsematerialer de siste årene, og det er svært få som ikke kan bruke linser.

Vi har tilgang til alle de ulike linsetypene som finnes. Noen ganger har vi den rette linsen på lager og kan prøve denne samme dag, andre ganger må linsene bestilles.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrense på linsebruk. Om det er hensiktsmessig å bruke kontaktlinser vurderes i hvert enkelt tilfelle. Det vurderes ut fra behov og mulighet for forsvarlig håndtering og rengjøring.

Ta kontakt for en uforpliktende time for prøving av linser. Tilbakemeldingene vi får hos de som prøver linser for første gang er ofte: “hvorfor har ikke jeg gjort dette tidligere?!”